De webshop die uw huisdier zou kiezen...

maandag 26 augustus 2013

De top 10 mooiste en leukste producten voor dieren...!

  1. Een absolute op diergeneeskundig vlak is een anti-braakmiddel dat ook nog helpt bij reisziekte van uw hond.
  2. Op verzorgingsgebied de snijdende kammen die ondervacht uit uw huisdier halen... Dit vermindert de verharing en voorkomt jeuk bij uw huisdier en vele haren in huis. Voorbeelden hiervan zijn de FOOLEE en de furminator.
  3. Een ontworming in pipetvorm tegen lintworm. Tot enkele jaren geleden was dit ondenkbaar. Dit maakt behandeling van de katten & poezen die veel muizen en vogels vangen tot een waar genot. Geen getob meer met pillen... UITSLUITEND OP RECEPT OF BIJ UW DIERENARTS VERKRIJGBAAR.
  4. Een zelfdenkende vlooienband. Deze band geeft die hoeveelheid vlooienmiddel af aan uw huisdier naar behoefte... Nooit teveel, nooit te weinig... Dus meer veiligheid en langere levensduur.
  5. Zijspan voor honden. Super voor mensen EN honden die slecht ter been zijn. De hond kan in het zijspan en het zijspan zelf geeft stabiliteit bij het fietsen.
  6. Zelfreinigende kattenbak. Deze kattenbak draait rond en zorgt ervoor dat de bak bijna automatisch wordt gereinigd.
  7. Het kattenluik dat werkt op een chip of transponder. Dit voorkomt veel overlast van ander katten uit de omgeving en voorkomt veel stress bij uw kat of poes. Systeem is gemakkelijk toe te passen bij dieren die gechipt zijn.
  8. Jassen voor honden met warmte-intolerantie. Bijvoorbeeld honden met een traag werkende schildklier of rassen zoals Engelse - en Franse Bulldog.
  9. Een andere jas of bakering is het Thundershirt. Door het bakeren bij kleine kinderen na te bootsen middels een jas krijgen honden en katten een veilig en beschermd gevoel. Dit geeft rust en vermindert het stressniveau. Dit product is bij vele aspecten van angst en stress in te zetten en niet alleen zoals de naam doet vermoeden bij onweer - en vuurwerkangst.
  10. Alle goede glucosamide plus chondroïtineproducten. De eerste (glucosamide) zorgt voor een dikkere gewrichtsvloeistof en de tweede (chondroïtinesulfaat) is een tussenstofje in de kraakbeenstofwisseling. Deze te samen zorgen dat dieren met een ernstige athrose redelijk herstellen, minder pijn ervaren en het levenscomfort vergroten. Belangrijk is te zeggen dat dit altijd "puur natuur" producten betreft.

Samengesteld door dierenarts en dierbenodigdhedenspecialist Leo J.H. van Merwijk
Werkzaam bij Bata4en - Kliniek voor dieren & ZOOpermarkt.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten